Såna här gjorde vi i kallköket, fast med bara hallon. Hallontart. Slängde i vad jag hade hemma i frysta bär-väg. Goji, havtorn och svarta vinbär. Björnbär var också väldigt gott. De ska gärna stå till dagen efter. Då har bären och tarten gett smak till varandra, den smakade mycket mer då och konsistensen var bättre. Avbakade i min nyköpta "minimuffinform" från Lagamati. En butik vid Odenplan som har det mesta i köksväg.
tisdag, maj 11, 2010
Hallon / björnbär / goji / havtorns tart.
Såna här gjorde vi i kallköket, fast med bara hallon. Hallontart. Slängde i vad jag hade hemma i frysta bär-väg. Goji, havtorn och svarta vinbär. Björnbär var också väldigt gott. De ska gärna stå till dagen efter. Då har bären och tarten gett smak till varandra, den smakade mycket mer då och konsistensen var bättre. Avbakade i min nyköpta "minimuffinform" från Lagamati. En butik vid Odenplan som har det mesta i köksväg.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar